Najnovšie recenzie zo sekcie Mixážne pulty
- Výborný!
- Ak som chcel na mixpulte nastavit vstupny signal z PC aspon na -10dB, musel som potenciometer 2T na mixpulte vytocit takmer naplno. Podobne main output potenciometer musel byt aspon na 80%, aby do zosilnovaca siel signal obvykle potrebnej urovne (aspon -10dB, 0 dB nebola dosiahnutelna ani s maximami uvedenych potenciometrov). Netusim, preco to tak bolo navrhnute ale u inych mixpultov to bolo urovnou signalov uplne inak, zivsie. Tiez nefungoval BT, DSP bol bez folie a so skrabancami, akoby mixpult uz niekto pouzival a nebol pedant. Preto nespokojnost s vyrobkom.
Skutočne výborný pomocník. Som učiteľ a tento mixáčik mi zabezpečil kvalitnejšiu výuku nástroja. Okrem iného disponuje spevovými aj gitarovými efektami a tak môžte priamo nahrávať napríklad gitaru s overdivom priamo do nahrávacieho softvéru a rovnako aj spevy.
- dobré efekty a veľa faderov
- Kvalitný mix pult
- výborný USB audio interface za dobrú cenu
- pre fanúšikov mixpultu super ovládanie, všetko je hneď po ruke
- vstavaný kompresor/EQ (ovládané SW)
- veľmi flexibilné, dva out-mix režimy + loopback režim
- dlhý fader
- pevná konštrukcia, aj keď gumové nožky by mohli byť trochu viac naširoko
- trošku väčší než čisté USB audio rozhrania, konektory a tlačidlá sa niekam musia zmestiť
Veľmi kvalitný menší mixpult vrelo odporúčam .
Hlavne pre menšie kapely.
- malé rozmery
- dobrý zvuk
- USB
Nadmieru odporucam.
Vsetko je perfektne, akurat by som rad privital od Behringeru aj mix s USB pre zaznam viacerych kanalov do DAW ako len stereo OUT.
- Kvalita spravovania
- lepšie konvertery a mikrofónne predzosilňovačove ako na zvukových kartách v tejto cenovej kategórii
- Čistý zvuk
- 2 slúchadlové výstupy
- ID Button
- LED meter
- K driveru zvukovej karty nie je softvérový mixer a teda si nemôžem nastaviť funkcionalitu ID Buttonu napríklad na mono summing ako to mám nastavené na karte Audient ID14
- Cena/výkon
- ekvalizér
- sub-outputs
- Niektoré knoby sa ťažko otáčajú
- obsahuje iba základné efekty (reverb, delay...), v podstate nič prevratné
Prekvapilo ma množstvo vymožeností tohto mixu. Myslím si, že ako startup do nejakej kapely je skvelá voľba.
- Jednoduche na ovladanie:)
Vyrobok je pomer cena kvalita bez konkurencny:))
- Kvalita a zvuk
Roky som pouzival znacku Behringer a bol v podstate spokojny.Ale po zapojeni mixpultu Mackie sa na mna vyvalil este lepsi a kvalitnejsi zvuk.Jednoduchost ovladania je uz len bonus.Silno odporucam.Tak isto predajcu Techhouse,velka spokojnost s ochotou.Zohnali mi ho aj ked nebol nikde v ponuke..dakujem
vyborny
- Nemam co vytknut
- Vyborny produkt pre zacinajuce kapely do skusobne aj na zive hranie. Kontrola hry na nastroje formou viacstopovej nahravky. Kazdy hudobnik pocuje v svojom odposluchu prave to, co chce.
- Pre nizsiu solventnost obyvatelstva na Slovensku nizsia dostupnost
Doporucujem investovat do produktu ak sa ma kapela zlepsovat.
- splnil očakávania
- napájací konektor slabo drží
Pre malú kapelu super
pomer cena/vybavenie
Zobrazujem 201 - 220 zo 434 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...22 Ďalšie »