Najnovšie recenzie zo sekcie Mixážne pulty
- Nízka cena plus vynikajúci zvuk,
Spokojnosť 100%
Super malé ľahké aj na baterky a univerzálne. Kto chce mat malé štúdio do kapsy použitie plne odporúčam.
splna moje ocakavania
Za tie peniaze mix so suoer zvukom
Prekvapivo dobrý prístroj. Kvalita zvuku a funkcionalita mixpultu vysoko nad štandard zariadení v tejto cenovej kategórii. Funguje skvele aj ako zvuková karta. Ovládanie cez smartfón bez problémov a prehľadné. Jeden FLOW 8 už mám a na základe dobrých skúseností som si kúpil aj druhý. Jeden na doma ako štandardnú zvukovú kartu a mixer a druhý nosím so sebou na pracovné účely. Praktický je aj prídavný držiak na uchytenie k stojanu. Celkovo je FLOW 8 vydarený produkt.
- kvalita
Dobrá kvalita za dobrú cenu-
- Sikovny mixpult
Manual nie je v Slovenskom jazyku.
- EQ nie je na všetkých vstupoch,chýba vypínač Power
- Jednoduchosť
- Super EQ
- Ešte jeden stereo vstup navyše a bolo by to dokonalé
Čo sa týka nahrávania, prepojenie cez PC, to som ešte neotestoval, vraj je s tým problém, no nemôžem to zatiaľ potvrdiť/vyvrátiť.
Inak, je to starý typ, no spoľahlivý.
Spokojnosť.
- Jednoduchý
V pohode funkcie, aj software je prehľadný s možnosťou učiť sa rôzne
DJ techniky . Vybavenie, ovládacie prvky a celková kvalita za rozumnú cenu vedú určite k spokojnosti s týmto produktom, ktorý spĺňa všetky požiadavky pre dobrý pocit , zábavu a nielen oboznámenie sa ,ale aj pre získanie DJských zručností . Takže kúpa tohto produktu bola určite dobrou voľbou a určite okrem využitia doma nájde spoľahlivé využitie aj pri iných príležitostiach pri rôznych spoločenských oslavách bez obmedzenia.
- Ideálny pre moje potreby. Už som ho vyskúšal pri vysielani.
Ok
- Veľmi intuitívne a jednoduché ovládanie aj pre menej skúsených.
- Výborný pomer cena - výkon
- Malé kompaktné rozmery
- Kvalita videa, prenosu, zvuku je výborná
- Vhodné aj pre začínajúcich streamerov
- ideálne pre menšie streamovacie a video podcastové štúdiá.
- Žiadna
Veľmi intuitívne a jednoduché ovládanie aj pre menej skúsených. Výborný pomer cena - výkon. Malé kompaktné rozmery., Kvalita videa, prenosu a zvuku je výborná.
Vhodné aj pre začínajúcich streamerov.
Ideálne pre menšie streamovacie a video podcastové štúdiá.
- Kvalita spracovania a materialov
- Magvel crossfader
- Zabudovana zvukovka na DVS
- Vyborny zvuk a kvalitny filter
- Maly aj velky jack na sluchatka
- Nema Booth/Monitor vystup
- Line fadery by mohli byt volnejsie
Vzhladom na vstavanu zvukovku a kvalitu prevedenia je to asi najlepsi 2 kanalovy entry level mixak. Sice nema efekty a ani send/return, ake zabudovany filter znie velmi dobre. Celkovy zvuk je tiez perfektny. Na DVS staci dokupit timecode vinyl (rekordbox) za cca. 30 Eur/par. Licencia na Rekordbox sa aktivuje pri pripojeni djm250.
Mixak tiez obsahuje kvalitny Magvel fader, cize sa da pouzit aj na scratch. Line fadery su trochu tuhe na moj vkus ale mozno sa trochu po case uvolnia.
Potesi tiez maly aj velky jack na sluchatka v pripade ze niekdo strati adapter k sluchatkam.
- rýchla práca pri základnom strihu
- pripojenie BT/ usb C
- funguje na cut page editiora
- niekedy mi blbne BT pripojenie, nevie sa pripojiť, po pár pokusoch sa chytí
- po kábli funguje bez problémov
Reklamoval som produkt a znova mi prisiel z nefunkcnym jedným tlačítkom.Ale už to reklamovať nejdem,lebo už na to nem nervy.
- Veľkosť, použiteľnosť,napájanie z batérie
- Nič
- pohode mixpult
Zobrazujem 121 - 140 zo 434 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...22 Ďalšie »